Aktiot

TARTU TALLINNAAN! – Evankelisten Opiskelijoiden varustava ja evankelioiva viikko Virossa 2019

Haluatko laajentaa tajuntaasi evankelioinnissa? Olisiko helpompaa kertoa Jeesuksesta ulkomailla kuin Suomessa – ja kuitenkin ilman erityisiä lähtövalmisteluja. Nyt se on mahdollista Sleyn lähetyskasvatuksen ja Viron lähettien opastuksella!

Sley haluaa nyt panostaa eolaisiin ja evankeliointiin. Evankelisten Opiskelijoiden syyskuussa 2019 järjestettävä Viro-viikko toteutetaan osana koko vuoden tavoittavan työn kursseja ja aktioita. Viikon aikana 15.-22.9.2019 viidelle eolaiselle järjestetään ensin evankelioimiskoulutus Tartossa ja sitten evankelioimisaktio Tallinnassa. Tarjolla on siis sekä varustamista ja tukea että suoraa toimintaa, all-inclusive! Kouluttajina ja matkaoppaina toimivat Sleyn Viron lähetti Kirsi Vimpari, Sleyn lähetyskasvattaja Pekka Jauhiainen, Liisa Rossi sekä Viron lähetyskeskuksen väkeä.

Japanin aktiomatka 2018

Evankeliset Opiskelijat järjesti lähetysaktion Japaniin 18.–29.10.2018.

Sanoma Jeesuksesta kuuluu myös japanilaisille ja siinä työssä sinäkin voit olla mukana aktion kautta. Aktion kautta saa olla omalta pieneltä osalta osallistumassa Jumalan työhön Japanin kansan parissa ja tutustua lähettien työhön Japanissa.

Aktiossa tutustutaan japanilaisiin seurakuntiin ja kristillisiin päiväkoteihin. Aktiossa voi ottaa käyttöön niitä lahjoja mitä kullakin on. Musiikin esittäminen sekä laulaen että omilla soittimilla, todistuspuheen pitäminen, pantomiimi, kielirajojen yli toimivat leikit lasten kanssa, käsinukke/nukketeatteriesitys ovat ainakin esimerkkejä siitä, minkälaisessa toiminnassa lahjoja saa käyttöön.

Lue lisää Japanin aktiolaisten blogista!