Helsingin EO:n sähköpostilista 

 Haluatko pysyä perillä Helsingin EO:n ajankohtaisista asioista? Liity Helsingin EO:n sähköpostilistalle, niin saat mm. infomaileja, johon on kerätty kaikki kuukauden tapahtumat ja ajankohtaiset asiat! Lista on avoin kaikille Helsingin EO:n toiminnasta kiinnostuneille!

Postituslista on tarkoitettu:

  • evankelisten opiskelijoiden väliseen yhteydenpitoon
  • evankelisten opiskelijoiden toimintaa tukevista kristillistä ja ei-poliittisista tapahtumista tiedottamiseen

Erityisesti postituslista ei ole tarkoitettu seuraavanlaiseen toimintaan:

  • Asuntoilmoitusten lähetys (myynti, osto, haetaan / annetaan vuokralle)
  • Väittely tai keskustelu
  • Politiikkaan jotenkin liittyvä ilmoittelu
  • Kaikenlainen asiaton tai mauton ilmoittelu

Jos olet epävarma, onko viestisi sopiva listalle lähetettäväksi, kysy asiaa ylläpidolta: eo-hki-owner[at]listat.sley.fi. Ylläpitäjällä on oikeus estää käyttäjää lähettämästä postia listalle väärinkäytösten tapahtuessa.

Liittyminen listalle

Lähetä sähköpostia listan ylläpitäjälle osoitteella eo-hki-owner[at]listat.sley.fi. Laita otsikoksi "Listalle liittyminen". Lista on avoin kaikille EO:n toiminnasta kiinnostuneille.

Toivottavaa olisi, että lähettäisit sähköpostia omasta sähköpostiohjelmastasi ja omalta tunnukseltasi, jotta ylläpitäjä voisi heti varmistua sähköpostiosoitteesi oikeellisuudesta (sähköpostiviestin lähetysosoitteen perusteella).

Listalta eroaminen ja osoitteenmuutokset

Kun haluat poistaa sähköpostiosoitteesi listalta tai muuttaa sitä, lähetä sähköpostia ylläpitäjälle osoitteella: eo-hki-owner[at]listat.sley.fi. Laita otsikoksi "Listalta poistuminen" tai "Osoitteenmuutos".

Kirjoita viestiin oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi, joilla olet kirjautunut Helsingin EO:n postituslistalle.

Listan ylläpito

Listaa ylläpitää Helsingin EO. Ylläpitäjä ei ota vastuuta lähetettyjen viestien sisällöstä tai perillemenosta, vaan jokainen kirjautuu listalle omalla vastuullaan. Ylläpitäjä ei myöskään vastaa käyttökatkojen tai muiden vastaavien aiheuttamista vahingoista tai menetyksistä.

Listan ylläpitäjällä on oikeus poistaa käyttäjä listalta, mikäli hän on käyttänyt postituslistaa sopimattomasti. Ylläpitäjä voi myös ilmoittamatta poistaa listalta osoitteet, joihin posti ei jatkuvasti ole mennyt perille.

Tekniset ongelmat

Listan toimintaan, näihin sääntöihin tai tekniseen toteutukseen liittyvissä ongelmissa ota yhteyttä ylläpitäjään osoitteella eo-hki-owner[at]listat.sley.fi. Älä lähetä näihin liittyviä kysymyksiä listalle.

Viestien lähettäminen

Viestit kaikille listalle kirjautuneille lähetetään osoitteella: eo-hki[at]listat.sley.fi. Listalle liittyneet henkilöt eivät saa kopiota itse lähettämistään viesteistä. Viestejä voivat lähettää sekä listalle kirjautuneet että kirjautumattomat. Liitetiedostojen ja ketjukirjeiden lähettäminen listalle on kielletty. Listalle ei yleensä välitetä muilta postituslistoilta edelleenlähetettyjä viestejä.

Viestissä on mainittava oma nimi ja sähköpostiosoite. Viestien sisällön on oltava listan käyttötarkoituksen mukainen. Ylläpito pidättää itselleen oikeuden olla välittämättä ohjeiden vastaisia viestejä listalle. Listalla on noin 150 osoitetta, joten harkitse minkälaista postia tänne lähetät.

Viesteihin vastaaminen

Jos haluat vastata postituslistalta tulleen viestin lähettäjälle yksityisesti siten, että vain hän näkee vastauksesi, varmista ettei vastaanottaja-kentissä ole eo-hki[at]listat.sley.fi-osoitetta!