Olemme opiskelijoiden ja nuorten aikuisten joukko, jonka turva on Jeesuksessa ja Raamatussa, Jumalan sanassa. Meille jokainen on tervetullut omana itsenään. Tarjoamme lepopaikan, jossa saa kasvaa ja opetella käyttämään lahjojaan. Kuljemme yhdessä läpi ilojen ja surujen. Tervetuloa kotiin!

- - - - - - - - - - -

Evankeliset Opiskelijat on Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (Sleyn) järjestämää kristillistä opiskelijatoimintaa. EO:n tarkoituksena on levittää evankeliumia opiskelijoiden ja nuorten aikuisten keskuuteen. Toiminnan perustana ovat Raamattu ja luterilainen tunnustus. 

Mistä meidät tunnistaa? 
Tärkeimpinä toimintamuotona ovat viikoittaiset teemaillat. Sen lisäksi EO:n ohjelmaan voi kuulua raamattupiirit, leirit, musiikkiryhmät sekä erilaiset vapaa-ajan aktiviteetit leffailloista sählyvuoroihin. Evankelisen liikkeen laulukirja Siionin Kannel, tuttavallisemmin Siikkari, on käytössämme ja olemme myös mukana toteuttamassa monia Sleyn tärkeitä tapahtumia, kuten Maata Näkyvissä -festareita ja valtakunnallisia Evankeliumijuhlia.

Mistä kaikki sai alkunsa?
Evankelinen herätysliike on vaikuttanut Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa jo 1800-luvulta alkaen. Liikkeen kattojärjestö Sley perustettiin vuonna 1873. Sley on yksi luterilaisen kirkon lähetysjärjestöistä, jolla on paljon toimintaa myös kotimaassa. Opiskelijatoimintaa järjestöllä on ollut 1920-luvulta lähtien. Evankelinen Ylioppilasliitto (EYL), nykyinen Evankeliset Opiskelijat, perustettiin vuonna 1931.