EO:n toimintaa suunnittelee ja toteuttaa EO:n hallitus yhdessä opiskelijatyöntekijän kanssa.

Jäykästä nimestään huolimatta hallitus on rempseä ja ideoita pursuileva porukka. Tule joskus mukaan kokoukseen toteamaan asia todeksi - avoimista kokouksista ilmoitetaan sähköpostilistalla!

Hallitukselle voit lähettää kiitoksia, kehitysehdotuksia ja ideoita osoitteeseen

eo-jkl-hallitus@sley.fi.

Kuvassa vuoden 2018 hallitus! Ylärivi: Kaisa, Jenni ja Mirjami. Keskirivi: Johannes, Ville, Elias ja Juulia. Alarivi: Tuomas. 

Jenni Jarva – Opiskelijatyöntekijä

Jenni on huomaavainen, helposti lähestyttävä, viisas ja luotettava äitihahmo. Tällä hetkellä hoitovapaalla. Huolehtii niin omastaan kuin EO-perheestäkin.

Kaisa Loikala – Puheenjohtaja

Auttavainen, tunnollinen, lempeä, jämpti, tehokas ja energinen varhaiskasvatusta opiskeleva farmaseutti. Idearikas puheenjohtaja pitää hallituksen ja EO:laiset ajan tasalla.

Ville Laaksonen - Varapuheenjohtaja ja talousvastaava

Hauska, tunnollinen, Risto Reipas, jolla on hyvä huumorintaju ja osuvia elämänviisauksia ja tunnetaan myös tuhansien tietovisojen miehenä. Opettajaopiskelija, joka tuo EO-toimintaan paljon ideoita ja sitä tarvittavaa huumoria sekä pitää EO:n talouden balanssissa.

Elias Muraja – Sihteeri

Liiketaloutta opiskeleva penkkiurheilu- ja sählyaktiivi. Elias on rauhallinen, urheilullinen, asiallinen, ystävällinen ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Rehti ja suoraselkäinen sihteerimme huolehtii, että pöytäkirjat pysyvät ojennuksessa.

Mirjami Antola – Lähetysvastaava

Menevä ja pirteä, mukava, helposti lähestyttävä, vieraanvarainen, huomaavainen, urheilullinen liikuntalääketieteen opiskelija. Mirjami informoi EO:n lähetysrenkaan kuulumisista.

Juulia Hotakainen – Tiedottaja

Ahkera, hymyileväinen, tunnollinen, suloinen, iloinen ja musikaalinen toiminnan nainen, joka opiskelee varhaiskasvatusta. Juulia pitää EO:laiset ajantasalla EO:n toiminnasta.

Johannes Piittala – Liittohallitusedustaja

Historian asiantuntija, tietäjä, persoonallisen huumorintajun omaava kiekkofani ja historian opiskelija, joka on aina valmis. Johannes kuljettaa Jyväskylän EO:n terveisiä EO:n valtakunnalliselle hallitukselle.

Tuomas Lepola – Vapaa-ajantoiminnan vastaava

Puhelias, rohkaiseva, humoristinen, aina iloinen ja luotettava tietojärjestelmätieteen opiskelija, joka innostuu helposti kaikesta. Tuomas vastaa EO:laisille järjestettävästä vapaa-ajan toiminnasta.