Sähköpostilista

Kokkola EO:n sähköpostilista on avoin kaikille Kokkolan evankelisten opiskelijoiden toiminnasta kiinnostuneille. Postituslista on tarkoitettu evankelisten opiskelijoiden väliseen yhteydenpitoon. Listaa ylläpitää Kokkolan EO. Listan käyttäminen on maksutonta ja vapaaehtoista.

Ylläpitäjä ei ota vastuuta lähetettyjen viestien sisällöstä tai perillemenosta, vaan jokainen kirjautuu listalle omalla vastuullaan. Ylläpitäjä ei myöskään vastaa käyttökatkojen tai muiden vastaavien aiheuttamista vahingoista tai menetyksistä. Listan ylläpitäjällä on oikeus poistaa käyttäjä listalta, mikäli hän on käyttänyt postituslistaa sopimattomasti. Ylläpitäjällä on myös oikeus ilman eri ilmoitusta poistaa listalta osoitteet, joihin posti ei ole mennyt perille.
 

Kirjautuminen listalle

Kokkolan EO:n postituslistalle voit liittyä osoitteessa http://listat.sley.fi/mailman/listinfo/eo-kokkola tai lisäämällä nimesi EO:n illassa kiertävän kansion sähköpostilistalle liittymistä koskevaan lomakkeeseen. Suosittelemme kuitenkin ensimmäistä vaihtoehtoa, koska tällöin saatte myös salasanan jolla pystytte halutessanne muuttamaan listan näkyvyyttä teille. Ja myös poistumaan listan käyttäjistä.
 

Viestien lähettäminen

Viestejä kaikille listalle kirjautuneille lähetetään osoitteella:

Listalla on käytössä esimoderointi. Roskaposti-ongelman takia emme uskalla päästää viestejä läpi ilman moderointia. Tämä tietenkään ei tarkoita sitä, ettemme hyväksyisi viestiäsi. Esimoderointiin huomiona suosittelemme lähettämään viestinne vähintään 24 tuntia ennen. Näin lukijamme myös kerkeää nähdä sen ennen tapahtuman alkua.

Jos haluat vastata postituslistalta tulleeseen viestin niin, että vain viestin lähettäjä näkee vastauksesi, niin varmista ettei vastaanottaja-kentissä ole "eo-kokkola (at) listat.sley.fi" -osoitetta!

HUOM! Älä lähetä tähän osoitteeseen yleisiä, listan toimintaan tai listalle liittymiseen ja siltä poistumiseen liittyviä viestejä. Listan toimintaan liittyvät viestit voit lähettää KOKKOLAN EO:n sähköpostilistan ylläpidolle. Listalle liittymiset ja sieltä poistumiset voit toki hoitaa KOKKOLAN EO:n sähköpostilistan ylläpidon kanssa, mutta osoite http://listat.fi/mailman/listinfo/eo-kokkola toimii tähän tarkoitukseen nähden huomattavasti paremmin.

Listalta poistuminen

Listalta voit poistua osoitteessa http://listat.fi/mailman/listinfo/eo-kokkola.