Kirsi Vimpari muutti aluvuodesta 2015 Viron Tarttoon ja kevät kuluu pääosin kielikoulun merkeissä. Kielikoulun antia Kirsi pääsee hyödyntämään jatkossa tulevissa tehtävissään Viron evankelisluterilaisen kirkon hänelle osoittamassa työssä. Ainakin nuorisotyölle olisi paljon tarvetta, sillä esimerkiksi Tarton rovastikunnassa, jossa on kaksikymmentä seurakuntaa, vain yhdessä on nuorisotyötä.

Kirsi on koulutukseltaan fysioterapeutti ja sosionomi sekä pitkän linjan EO:lainen, eli omasta joukosta lähtenyt lähetystyöntekijä!

Sanotaan, että Viro on Euroopan ateistisin maa. Jo tämä tuo mukanaan haasteen, jota on mahdoton kuvitella voittavansa yksin. Kirsi kuitenkin kokee, että Kristuksen ja hänen seurakuntansa lähettämänä on ollut turvallista lähteä. Evankeliumin vapauttavalle ilosanomalle on Virossa siis suuri tarve.

Evankeliset Opiskelijat ovat sitoutuneet tukemaan Kirsin tärkeää työtä. Tule mukaan lähettäjäksi! Voit tehdä sen rukoilemalla Kirsin ja hänen työnsä puolesta sekä antamalla kolehti- tai kahvirahaa EO:n illoissa. Voit myös osallistua EO:n yhteisiin lähetysprojekteihin. Halutessasi voit lisäksi liittyä lähetysrenkaan jäseneksi !