Hei! Liity sieki Rovaniemen EO:n sähköpostilistalle. Listan jäsenyys ei sido sinua mihinkään, vaan saat vain tietoa EO-illoista sekä vapaa-ajan toiminnasta.

Rovaniemen EO:n sähköpostilista on avoin kaikille Rovaniemen evankelisten opiskelijoiden toiminnasta kiinnostuneille. Postituslista on tarkoitettu Evankelisten opiskelijoiden väliseen yhteydenpitoon. Listaa ylläpitää Rovaniemen EO. Listan käyttäminen on maksutonta ja vapaaehtoista. Rovaniemen EO tiedottaa tulevista tapahtumista, teemailloista, vapaa-ajan toiminnasta ja muusta toimintaan liittyvästä sähköpostilistallaan. Sähköpostilista on paras keino pysyä kartalla siitä, mitä Rollon EO:lla tapahtuu.

Rovaniemen EO:n postituslistalle voit liittyä osoitteessa http://www.ippnet.fi/mailman/listinfo/eo-rovaniemi tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen eo.roi.opiskelijatyontekija@gmail.com.

Viestejä kaikille listalle kirjautuneille lähetetään osoitteella: EO-Rovaniemi (ät) sley.fi

Suoraan listalle viestejä saavat lähettää kaikki listalle kirjautuneet. Listan ulkopuolelta tulleet viestit vaativat ylläpitäjän hyväksynnän. Viestien sisältö ei saa olla loukkaava tai asiaton.

Jos haluat vastata postituslistalta tulleeseen viestin niin, että vain viestin lähettäjä näkee vastauksesi, niin varmista ettei vastaanottaja-kentissä ole "EO-Rovaniemi (ät) sley.fi" -osoitetta!

HUOM! Älä lähetä tähän osoitteeseen yleisiä, listan toimintaan tai listalle liittymiseen ja siltä poistumiseen liittyviä viestejä, vaan lähetä ne osoitteeseen eo.roi.opiskelijatyontekija@gmail.com.

 

Listalta voit poistua osoitteessa http://www.ippnet.fi/mailman/listinfo/eo-rovaniemi.