Tällä sivulla oli aikanaan sisältöä, mutta sitten se katosi bittiavaruuteen. Me, jotka luimme tätä sivua silloin, muistelemme sisältöä lämmöllä (vai missäs liekinheitin on).

Onneksi EO-illat eivät katoa bittiavaruuteen.

Lisäksi saattaa olla hyvä juttu, että tänne on voinut kirjoittaa jotain täällä olleen sisällön tilalle nyt, kun se on kadonnut.

EO-ilta alkaa, eikä lopu, klo 18:30 keskiviikkona. Ensimmäisen 20 minuutin aikana tutustutaan, lauletaan, rukoillaan ja kerrotaan avainasioita, vaan ei lukkoasioita, illasta. Klo 18:50, mutta yleensä klo 18:52 alkaa opetus, joka on n. 19:30 asti. Sen jälkeen keskustellaan aiheesta, kerrotaan infoasioita ja päästään syömään iltapalaa klo 20. Klo 20:45 on iltahartaus, jonka jälkeen saa jäädä, vaan ei jäätyä, vielä Luther-talolle esimerkiksi pelaamaan lautapelejä.

Se on EO-ilta. Mutta ei aina.

Joskus käy toisin.

Aika usein.

Kerran kuukaudessa pidetään viikkomessu, se alkaakin klo 19, ja iltapala on tämän messun jälkeen. Viikkomessuiltoina iltahartaus on klo 21.

Mutta eipä illoissa olla kellonaikojen takia, vaan Jeesuksen takia. Onpa siellä myös monia hyviä tyyppejä. Tällä sivulla voisi lukea vaikka mitä syitä tulla EO-iltaan, mutta parasta on nähdä se itse. Parhaiten näkee, kun tulee paikalle. Näkeminen on hyvä, kannattaa nähdä, ei kaatua.

Tässä on vielä virke, jonka luettuasi saatat todeta, että olisi kannattanut lopettaa lukeminen ennen sitä.