Yhteystiedot

Evankelisten opiskelijoiden teemaillat pidetään keskiviikkoisin 18.30 alkaen Tampereen Luther-talolla osoitteessa Pellavatehtaankatu 19

 

Mikäli haluat puhua uskoon tai elämään liittyvistä asioista, voit ottaa yhteyttä Tampereen EO:n opiskelijapastoriin, opiskelijatyöntekijään tai kummeihin.
 

raty_lasse_2009_200x366px_0.jpgOpiskelijapastori 
Lasse Räty
040 830 8773
lasse.raty(at)sley.fi

Olen Lasse Räty, aviomies, perheenisä ja luterilainen pastori. Vaimoni on sairaanhoitaja ja kolmesta tyttärestäni kaikki ovat jo opiskelemassa ammattiinsa. Asun Nokialla, mutta teen työtä Sleyssä Tampereen Luther-talossa, jonka paimenena olen ollut syksystä 1995 alkaen.

Ristiinnaulittu ja ylösnoussut Jeesus Kristus on elämäni Herra ja uskoni kohde. Hän on myös uskoni synnyttäjä ja ylläpitäjä. On levollista tietää, että Hän tekee uskollisesti pelastavaa työtään Jumalan Sanassa, kasteessa ja ehtoollisessa.

Palanen sydäntäni on Afrikassa, jossa olen saanut vierailla kolmella lyhyellä lähetysmatkalla. Etelä-Sudanissa kävin viime marraskuussa (vuonna 2015).

Soitan kitaraa ja laulan Savumerkki-yhtyeessä, pelaan tennistä, lenkkeilen ja hiihdän mielelläni. Uusinpana innostuksenani on työmatkapyöräily Nokialta Tampereelle.
 

Opiskelijatyöntekijä
Ossi Karppinen
040 539 0065
eo.tre.opiskelijatyontekija(at)gmail.com