Hallitus kevät 2019

 
Keskiviikon teemaillat ja muu toiminta järjestetään vapaaehtoisvoimin. Perinteitä kunnioittaen tuo vapaaehtoisten ryhmä on kulkenut hallituksen nimellä, mutta älä anna nimen johtaa harhaan. Papereiden siirtelyn sijaan hallituksessa on tekemisen meininki. Hallitus vastaa syksyn ja kevään ohjelmien suunnittelusta, iltojen vetämisestä, tiedottamisesta, nettisivujen päivittämisestä sekä lähetyskannatustavoitteen saavuttamisesta ja lähetysasioiden esillä pitämisestä.
Hallitus ottaa mielellään vastaan ideoita sekä palautetta ja sen jäseniä saa nykäistä hihasta asiassa kuin asiassa. Jos olet kiinnostunut liittymään hallitukseen, niin kerrothan siitä jollekin hallituksen jäsenelle. Tarjolla on myös muita vastuutehtäviä, joista saa niin ikään tietoa hallituslaisilta.
Lämpimästi tervetuloa EO:lle!
 
 
-------------------------------------------------------------------------------------

Mirko Varhelahti - puheenjohtaja, liittohallitusedustaja

Moi! Mä oon Mirko, 23v, ja olen juuri vastikään aloittanut merkonomiopinnot Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa.  Edustan Tamperetta EO:n valtakunnallisessa liittohallituksessa ja oon Lutsilla myös monenlaisessa mukana, mm. tekniikkajutuissa. Ylläpidän myös Tampereen EO:n nettisivuja. Urheilulajeista jalkapallo on erityisen lähellä sydäntäni, mutta myös jääkiekkoa tulee seurattua. EO:lle on helppo tulla aivan omana itsenään levähtämään ja  kuuntelemaan hyvää opetusta ja saamaan uusia kavereita! Tervetuloa mukaan! :)

 

Karoliina Kärkkäinen - Raamisvastaava 

Moikka! Oon Kärkkäisen Karoliina, luokanopettajaopiskelija Tampereelta. EO:lla pyöritän raamisvastaavan, sekä draama- ja askarteluvastaavan hommien lisäksi myös perjantai-raamista joka perjantai kotonani Kalevassa. Vapaa-aikanani harrastan pöhköjä ideoita, lukemista, löhöilyä ja toisinaan seinäkiipeilyä. EO:lla parasta on mahtavan opetuksen ja huippujen kavereiden lisäksi se, että toimintaa ihan oikeasti löytyy melkein joka päivälle. EO:lla saan olla juuri oma, räväkkä ja persoonallinen itseni ja palvella Jumalaa juuri niillä lahjoilla jotka koen omakseni. Lämpimästi tervetuloa mukaan! :)

 

Noora Salin - Sihteeri

Hei! Olen Noora, 21-vuotias opiskelija ja työskentelen asiakaspalvelussa.
Olen kotoisin Keski-Pohjanmaalta, mutta löydettyäni mieheni muutin Tampereelle. Opiskelen toista vuotta sosionomi-diakoniksi monimuotototeutuksella. Vapaa-ajallani toimin salibandyjoukkueen huoltojoukoissa ja EO-liikunnan kautta olen päässyt tutustumaan lajiin itsekin. Kotoani löytyy myös afrikkalainen kääpiösiili eli illat menee hänen kanssaan. EO:lla olen käynyt noin vuoden ja se on oleellinen osa arkeani. Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleeksi tähän ihanaan porukkaan! :)
 

Jenna Stenbäck - Leivontavastaava  

Moikka! Mun nimi on Jenna ja opiskelen pohjoismaisia kieliä Tampereen yliopistossa. Tulevaisuudessa haluaisin tosin työskennellä päiväkodissa lasten parissa, joten ehkäpä löydän itseni myöhemmin opiskelemasta jotain toista alaa. Vapaa-ajallani käyn mielelläni ryhmäliikuntatunneilla, lenkkeilen luonnossa, katson tv-sarjoja ja luen blogeja. Lisäksi touhuan mielelläni eläinten parissa ja yksi pitkäaikaisimmista harrastuksistani onkin ratsastus. Lähde säkin mukaan EO:lle ja leipomaan!

 

Elias Välimäki - Rukousvastaava 

Moi! Olen Elias, 20-vuotias putkiasentaja Hämeenkyröstä. Vapaa-ajalla minut tapaa usein EO-illoissa Lutsilla keskiviikkoisin ja tiistaisin tykkään olla mukana teepöytäaktiossa keskustorilla toteuttamassa lähetyskäskyä ja kutsumassa ihmisiä mukaan Luther-talon toimintaan. Rukous ja uskovien yhteys ovat minulle todella tärkeä asia elämässä ja EO:lla ne toteutuvat todella hyvin, joten EO:sta on minulle tullut lyhyessä ajassa rakas kotiseurakunta. Tervetuloa mukaan, toivottavasti nähdään Lutsilla!

 

Essi Saarenpää – Somevastaava

Hei! Oon Essi, 21-vuotias opiskelija. Muutin muutama vuosi sitten Pirkanmaalle ja parin mutkan kautta päädyin Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitokseen opiskelemaan sisustus- ja tekstiilituotteen valmistusta. Käsitöiden lisäksi pidän musiikista, sarjoista ja erilaisten ihmisten kanssa keskustelemisesta. Reissaan, seikkailen ja tutkin uusia paikkoja kun vain mahdollista. Oon löytänyt EO:lta paljon ystäviä ja Luther-talon toiminnasta on tullut tärkeä osa elämääni.  Oon löytänyt seurakunnan joka tuntuu kodilta, jossa voin palvella omilla lahjoillani ja olla oma itseni.
 

Aapo Anttoora – Lähetysvastaava

Morjes! Mä oon Aapo, 22-vuotias kirjallisuustieteen kolmannen vuoden opiskelija. Harrastuksiin ja kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat jääkiekko ja muut pallopelit, lukeminen, eräily ja retkeily. Ollessani Luther-talon toiminnassa parin vuoden ajan oon kokenut oloni tervetulleksi ja saanut uusia, hienoja kavereita. Keskiviikkojen opiskelijailloissa pääsee kuulemaan hyvää opetusta ja kohtaamaan uusia ja vanhoja tuttuja. Omia lahjojaankin on mahdollisuus käyttää EO:lla. Tuu mukaan porukkaan!

 

Emilia Siljander - Tiedotusvastaava

Moi! Mä oon Emilia, 20-vuotias tuleva suomen kielen ope. Oon alunperin pohjalainen, mutta nyt tuore tamperelainen, joka nauttii elostaan kaupungin vilskeessä ja ratikkatöiden myllerryksessä. Siinä on sulateltavaa peltojen ja metsien kasvatille. Silloin kun en oo koulussa tai EO:lla, oon todennäköisimmin juomassa kahvia, sauvakävelemässä tai lukemassa kirjoja peiton alla. Oon vielä aika uusi EO:lainen, mutta on ollut mahtavaa huomata, kuinka musta on välitetty ja miten mut on otettu mukaan osaksi yhteisöä. Parasta on, kun on seurakunta, joka tuntuu kodilta.