EO jakaa stipendin Raamattukurssille!

Ovatko syksyn suunnitelmasi avoinna? Mitä jos lähtisit Raamattukurssille?

Seuraava 3 kk:n kurssi järjestetään Karkun evankelisella opistolla 3.9.-30.11.2018. Jumalan sanaa, herkullista ruokaa, kaunista luontoa ja mukavaa seuraa… Ei hullumpi tapa viettää aikaa.

Sinulla on samalla mahdollisuus aloittaa kurssin yhteydessä myös kunnon kohotus koulutetun liikunnanohjaajan ohjauksessa erillistä maksua vastaan.

Evankeliset Opiskelijat tarjoaa myös mahdollisuuden hakea syksyn Raamattukurssille stipendiä. Stipendin saaja saa Raamattukurssin ilmaiseksi (arvo 1200€, kuntovalmennus ei sisälly stipendiin). Stipendi voidaan myös jakaa useamman hakijan kesken.

Jos olet kiinnostunut 3 kk:n Raamattukurssin stipendistä, lähetä minulle sähköpostia sunnuntaihin 19.8. mennessä (aleksi.kuokkanen(at)sley.fi). Kerro lyhyesti itsestäsi ja siitä, miten olet ollut mukana EO:n ja Sleyn toiminnassa. Mainitse myös joku henkilö, joka voisi sinua suositella stipendin saajaksi.

Harkitse siis tätä elämäsi tilaisuutta, olisiko nyt se aika, jolloin irroittaisit kolme kuukautta Jumalan sanan täysihoitoon.

Tutustu lisää ja ilmoittaudu raamattukurssille Karkun opiston sivuilla: https://keokarkku.fi/asuminen/raamattukurssi/  Huomaa, että raamattukurssille pitää ilmoittautua erikseen ja ennen stipendin hakemista!

Päätös stipendien saamisesta tulee 27.8. alkavalla viikolla. Mikäli stipendille ei määräaikaan mennessä ole hakijoita, voidaan se myöntää myös kurssin jo alettua.

Aleksi Kuokkanen