Opiskelijatyön tavoitteena on kertoa opiskelijoille evankeliumia ja tukea heitä uskon tiellä opiskelijaelämän kiireissä. Tätä tärkeää työtä emme voi tehdä yksin vaan tarvitsemme myös tukijoita. Olisitko sinä valmis rukoilemaan tai antamaan taloudellista tukea opiskelijatyölle? Jos haluat tulla tekemään kanssamme yhteistä työtä, tässä sinulle muutama vaihtoehto:

1. Rukous
Opiskelijatyön etenemisen tärkein edellytys on rukous. Tarvitsemme Jumalan johdatusta ja siunausta työllemme. Voisitko ottaa Evankeliset Opiskelijat esirukouksiisi?

Rukousaiheita:
- Opiskelijatyöntekijät, kummit ja vastuunkantajat eri puolilla Suomea
- Viikoittaiset teemaillat
- Leirit ja tapahtumat
- Uusien opiskelijoiden ja nuorten aikuisten tavoittaminen

2. Pääsihteerin tukirengas
Evankelisten Opiskelijoiden työstä valtakunnallisella tasolla vastaa pääsihteeri Aleksi Kuokkanen. Hänellä on tukirengas eli joukko ihmisiä, jonka tavoitteena on rukoilla Evankelisten Opiskelijoiden työn puolesta ja tukea sitä taloudellisesti mahdollisuuksiensa mukaan. Tukirenkaan jäsenet saavat kuulumiskirjeitä 6 kertaa vuodessa. Tulisitko Aleksin tukirenkaan jäseneksi tukemaan EO:n työtä tätä kautta? Lue lisää tästä mahdollisuudesta.

3. Palkkiotoimisten opiskelijatyöntekijöiden tukirengas
EO:n palkkiotoimiset työntekijät ovat hengellisiä sekatyöläisiä. He vastaavat opiskelijailtojen ohjelmasta, teologisesta linjasta, toimistotöistä ja tiedotuksesta. Työ tehdään oman toimen ohella. Tällä hetkellä EO:lla on kahdeksan palkkiotoimista työntekijää: Helsingissä, Tampereella, Joensuussa, Oulussa, Seinäjoella, Jyväskylässä, Rovaniemellä ja Vaasassa. Heillä on yhteinen tukirengas, joka tukee heidän työtään. Tukijoille lähetetään kuulumiskirjeitä 4 kertaa vuodessa.

Tähän renkaaseen voit liittyä täällä.

4. Lahjoitukset
Taloudellinen tuki on myös todella tärkeää. Teemme työtämme vapaaehtoisen kannatuksen varassa. Haluaisitko sinä tukea työtämme taloudellisesti? Tässä tiedot sitä varten.

Saaja: Sley
Tilinumero: 800015-779195
Viitenumero: 10078 89200 42545 90518

Keräyslupa 2017-2021:
Poliisihallituksen 31.1.2017 myöntämän keräysluvan RA/2017/100 mukaisesti Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys ry voi kerätä varoja 31.1.2017-31.12.2021 koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta julistus-, opetus- ja diakoniatyöhön kotimaassa sekä yhdistyksen lähetyskohteissa ulkomailla.

Lämmin kiitos tuestasi!