Alarivi vasemmalta oikealle: Suvi, Eveliina, Maaria ja Elli. Ylärivi: Topias, Johannes, Teemu, Juho, Lassi ja Eetu

Alarivi vasemmalta oikealle: Suvi, Eveliina, Maaria ja Elli. Ylärivi: Topias, Johannes, Teemu, Juho, Lassi ja Eetu

 

Maaria Lamminmäki - hallituksen puheenjohtaja

Moi! Mä olen Maaria ja opiskelen sairaanhoitajaksi nyt toista vuotta. Myös EO:n toiminnassa oon ollut yhtä kauan mukana. Mä käyn EO-illoissa siksi, että siellä saa levähtää keskellä viikkoa ystävien ja Jumalan sanan äärellä sekä antaa omat lahjansa käyttöön yhteiseksi iloksi. Oot lämpimästi tervetullut mukaan EO:n meininkeihin!

 

Johannes Ahtola - Rahastonhoitaja

Turkulainen ICT-insinööriopiskelija, jääkiekon suurkuluttaja & historiasta kiinnostunut ukkeli. Lempisitaatti: "Whoever controls the volume of money in any country is absolute master of all industry and commerce" - James Abraham Garfield. Intohimona Florida Panthers, Squad ja Bethesdan pelit. Suurimmat paheet soijamaito ja oikeistolaisuus.

 

Elli Pellonperä - tiedotusvastaava / vara-PJ

Moi!

Mä olen Elli, tätänykyään turkulainen teologianopiskelija ja Turun EO:n tiedotusvastaava ja sihteeri, tai lyhyemmin varapuheenjohtaja. Tällä hetkellä tykkään muun muassa kesästä, kivoista kirjoista ja kertakäyttöastioista. En pidä mangojäätelöstä tai kiireestä. Sulle tahdon sanoa, että EO:lla on sohvapaikka vapaana myös just sua varten. Tuu tutustumaan ja viipymään!

 

Teemu Auvinen - IT-päällikkö

Terve teille joka tätä sivua olette tulleet katsomaan! Olen Teemu. Opiskelin TSYK:issä ja AMK:ssa jonka jälkeen palvelin PV:ssä vuoden ja suoritin AUK:n. Tällä hetkellä DI-opiskelija UTU:ssa. Kiinnostuksen aiheisiin kuuluu: GNU, TCP/IP, C++, BTC, PD2, SW, IP,  /pol/, CLI, RMI sekä leipätaikinan leipominen.

 

Juho Erkkilä - liittohallitusvastaava

Jaa... No mää oon Juho ja kotosin tuolta Keski-Pohojammaalta. Pöljänä pyörimässä isossa maailmassa ja opiskelemassa ICT-insinööriksi. Tätä nykyä olen myös Turun EO:n liittohallitusedustaja eli hoidan Turun EO:n ulkopolitiikkaa. Harrastukseksi sanottakoon vaikka haahuilu kamera kädessä esim. SLEY:n erinäisissä tapahtumissa.

 

Lassi Valtari - vapaa-ajan toimintavastaava

Vapaa-ajanvastaavalle (jatkovastaavalle) kuuluu jatkojen ja jos jonkinsorttisten illanistujaasten suojelu. Ovat nääs melko uhanalaasia täällä koto-Suomessa. Siks tähänki tehtävään on valittu puheliaisuudestaan ja ulospäinsuuntautuneisuudestaan kuuluisaa lajia edustava yksilö - nimittäin matemaatikko.

 

Suvi Halme - lähetysvastaava

Hei! Olen Suvi, toisen vuoden terveydenhoitajaopiskelija. Vapaa-ajallani tapaan mielelläni ystäviä, teen käsitöitä ja lenkkeilen. Minulta voit tulla kyselemään Sleyn tekemästä lähetystyöstä. Otan myös ilolla vastaan ideoita lähetystyön tukemiseksi. Nähdään EO-illoissa!

 

Eveliina Meriö - lahjavastaava

Heips! Olen Eve ja opiskelen viittomakielen tulkiksi Suomen Turussa. EO:lla huolehdin, että jokaisen lahjat voivat tulla käyttöön toisten hyväksi. Tykkään pulista, nähdä ihmisiä ja kasvaa Meidän huikeen armollisen ja rakastavan Isän tuntemissa, ja näihin EO on loistava paikka. Jos joku näistä nappaa myös sulle, tuu mukaan!

 

Eetu Iljamo - somevastaava

Terve! Nimeni on Eetu. Jotkut sanovat Tukkasotkaksi. Olen villinvinkeä, sosiaalinen, herkkä ja hieman taiteellinen taivaanrannanmaalari. Vapaa-ajan harrasteisiin kuuluu mm. teen juonti, satunnainen filosofointi ja pelleily. Opiskelen politiikan tutkimusta Turun yliopistossa toista vuotta, ja toista vuotta olen nyt myös mukana EO:n toiminnassa. Vastuualueeni on Turun EO:n sosiaalinen media. Instagram -tilin löydät nimellä @eoturku. Tervetuloa stalkkimaan!

 

Topias Meriö - pienryhmävastaava

Tervehdys! Oon Turkulainen yhteisöpedagogiopiskelija. Ryhmävastaavana multa voi tulla kysymään EO:n pienryhmätoiminnasta ja mahdollisestu tulla ehdottamaan uuden ryhmän aloittamista. Ilahdutan sydäntäni lukemalla, vaeltamalla ja penkomalla lähimetsien luolia.