Turun EO:n sähköpostilista

Turun EO:n sähköpostilista on avoin kaikille Turun evankelisten opiskelijoiden toiminnasta kiinnostuneille. Listalla ilmoitellaan, paitsi keskiviikkoilloista, myös muista tapahtumista ja se on tarkoitettu evankelisten opiskelijoiden väliseen yhteydenpitoon. Listaa ylläpitää Turun EO. Listan käyttäminen on maksutonta ja vapaaehtoista.

Ylläpitäjä ei ota vastuuta lähetettyjen viestien sisällöstä tai perillemenosta, vaan jokainen kirjautuu listalle omalla vastuullaan. Ylläpitäjä ei myöskään vastaa käyttökatkojen tai muiden vastaavien aiheuttamista vahingoista tai menetyksistä. Listan ylläpitäjällä on oikeus poistaa käyttäjä listalta, mikäli hän on käyttänyt postituslistaa sopimattomasti. Ylläpitäjällä on myös oikeus ilman eri ilmoitusta poistaa listalta osoitteet, joihin posti ei ole mennyt perille.
 

Kirjautuminen listalle

Turun EO:n postituslistalle voit liittyä osoitteessa http://listat.sley.fi/mailman/listinfo/eo-turku tai vetämällä hihasta nettivastaava Teemu Auvista EO-illoissa.
 

Viestien lähettäminen

Viestejä kaikille listalle kirjautuneille lähetetään osoitteella:

Suoraan listalle viestejä saavat lähettää kaikki listalle kirjautuneet. Listan ulkopuolelta tulleet viestit vaativat ylläpitäjän hyväksynnän. Viestien sisältö ei saa olla loukkaava tai asiaton.

Jos haluat vastata postituslistalta tulleeseen viestin niin, että vain viestin lähettäjä näkee vastauksesi, niin varmista ettei vastaanottaja-kentissä ole "eo-turku (at) listat.sley.fi" -osoitetta!

HUOM! Älä lähetä tähän osoitteeseen yleisiä, listan toimintaan tai listalle liittymiseen ja siltä poistumiseen liittyviä viestejä.

Listalta poistuminen

Listalta voit poistua osoitteessa http://listat.sley.fi/mailman/listinfo/eo-turku.