PAIKKA MUUTTUNUT! Kokoonnumme tiistaisin klo 18.30 LAURI-hirsitalossa (Pohjolankatu 25, 96100 Rovaniemi). Katso syksyn ohjelma täältä.
  • Connector.

    Tervetuloa iltoihin!


Evankelisten Opiskelijoiden ilta on kristillinen teemailta, jonka ohjelmassa on ainakin rukousta, tutustumista, raamatunopetusta ja iltapalaa. Kyseessä ei ole ainoastaan opiskelijailta, koska toimintamme on suunnattu opiskelijoiden lisäksi myös kaikille opiskelijaikäisille. Olet tervetullut, vaikka et edes olisi kristitty!

Lue lisää syksyn 2021 ohjelmastamme alta!

Some-kanavat ja sähköpostilista

  • Connector.

    Aino Rovaniemeltä


”Moi! Oon Aino ja opiskelen oikeustiedettä. Muuttaessani Rovaniemelle kaipasin ympärilleni muita uskovia ja paikkaa, jossa tuntea itsensä osaksi porukkaa. EO:lla säkin voit löytää uusia ystäviä ja oppia Jumalasta.”

Muuta toimintaa

EO:N OHEISTOIMINTA


Muu paikallinen toimintamme on esimerkiksi rentoa hengailua ja evankelisia seuroja. Jos haluaisit itse järjestää esimerkiksi raamiksen, peli-illan tai urheilua, ota yhteyttä opiskelijatyöntekijään!

Tsekkaa ajankohtaiset menovinkkimme täältä!

EO:N VALTAKUNNALLINEN TOIMINTA


Evankelisten Opiskelijoiden toimintaan kuuluu paikallisten teemailtojen lisäksi valtakunnallisia tapahtumia eri puolilla Suomea. Näitä ovat muun muassa Starttipäivät ja muut leirit.

Katso lisää täältä!

SLEYN MUU TOIMINTA


Evankeliset Opiskelijat toimivat Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (Sley) piirissä. Sley on Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa vaikuttavan evankelisen herätysliikkeen suurin järjestö.

Sley merkitsee yhteisöä ja yhteistä matkaa kohti taivasta. Liity mukaan joukkoon!

yhteystiedot


Jos haluat puhua uskoon tai elämään liittyvistä asioista, ota yhteyttä:

Opiskelijatyöntekijä (kuvassa)
Miika Keski-Luoma
050 582 3930
eo.roi.opiskelijatyontekija(at)gmail.com

Sleyn Pohjois-Suomen piirivastaava
Tuomas Lukkaroinen
040 702 7702
tuomas.lukkaroinen(at)sley.fi

lahjoita opiskelijatyölle


Evankeliset opiskelijat kokoaa viikoittain satoja ihmisiä eri puolilla Suomea. Työmme on tärkeää. Juuri sinä voit olla osa sitä rukoilemalla työmme puolesta tai tukemalla sitä lahjoituksin.