Kokoonnumme tiistaisin klo 18.30 Niemelän talolla (Pappilantie 73 B, 96300 ROVANIEMI). Katso ohjelma täältä.
  • Connector.

    Tervetuloa iltoihin!


Evankelisten Opiskelijoiden ilta on kristillinen teemailta, jonka ohjelmassa on ainakin rukousta, tutustumista, raamatunopetusta ja iltapalaa. Kyseessä ei ole ainoastaan opiskelijailta, koska toimintamme on suunnattu opiskelijoiden lisäksi myös kaikille opiskelijaikäisille. Olet tervetullut, vaikka et edes olisi kristitty!

Lue lisää ohjelmastamme alta!

Niemelän talolle tullessasi saattaa navigaattori ohjata sinut väärään paikkaan. Kun tulet Pappilantietä pitkin kaupungin suunnasta, käänny vasemmalle äläkä oikealle. Niemelän talo näkyy tielle pienen männikön takaa.

Some-kanavat ja sähköpostilista

  • Connector.

    Aino Rovaniemeltä


”Moi! Oon Aino ja opiskelen oikeustiedettä. Muuttaessani Rovaniemelle kaipasin ympärilleni muita uskovia ja paikkaa, jossa tuntea itsensä osaksi porukkaa. EO:lla säkin voit löytää uusia ystäviä ja oppia Jumalasta.”

Muuta toimintaa

EO:N OHEISTOIMINTA


Muu paikallinen toimintamme on esimerkiksi rentoa hengailua ja evankelisia seuroja. Jos haluaisit itse järjestää esimerkiksi raamiksen, peli-illan tai urheilua, ota yhteyttä opiskelijatyöntekijään!

Tsekkaa ajankohtaiset menovinkkimme täältä!

EO:N VALTAKUNNALLINEN TOIMINTA


Evankelisten Opiskelijoiden toimintaan kuuluu paikallisten teemailtojen lisäksi valtakunnallisia tapahtumia eri puolilla Suomea. Näitä ovat muun muassa Starttipäivät ja muut leirit.

Katso lisää täältä!

SLEYN MUU TOIMINTA


Evankeliset Opiskelijat toimivat Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (Sley) piirissä. Sley on Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa vaikuttavan evankelisen herätysliikkeen suurin järjestö.

Sley merkitsee yhteisöä ja yhteistä matkaa kohti taivasta. Liity mukaan joukkoon!

yhteystiedot


Jos haluat puhua uskoon tai elämään liittyvistä asioista, ota yhteyttä:

Opiskelijatyöntekijä
Miikka Myllykangas
045 78744518
eo.roi.opiskelijatyontekija(at)gmail.com

lahjoita opiskelijatyölle


Evankeliset opiskelijat kokoaa viikoittain satoja ihmisiä eri puolilla Suomea. Työmme on tärkeää. Juuri sinä voit olla osa sitä rukoilemalla työmme puolesta tai tukemalla sitä lahjoituksin.