Lahjoita evankeliumin työlle

 

Opiskelijatyön tavoitteena on kertoa opiskelijoille evankeliumia ja tukea heitä uskon tiellä opiskelijaelämän kiireissä. Tätä tärkeää työtä emme voi tehdä yksin vaan tarvitsemme myös tukijoita.

Opiskelijatyön etenemisen tärkein edellytys on rukous. Tarvitsemme Jumalan johdatusta ja siunausta työllemme. Lisäksi työtämme voi tukea kuulumalla tukirenkaaseen, ryhtymällä vapaaehtoiseksi tai lahjoittamalla Evankelisten Opiskelijoiden hyväksi.

aleksin tukirengas


Evankelisten Opiskelijoiden työstä valtakunnallisella tasolla vastaa pääsihteeri Aleksi Kuokkanen. Hänellä on tukirengas eli joukko ihmisiä, jonka tavoitteena on rukoilla Evankelisten Opiskelijoiden työn puolesta ja tukea sitä taloudellisesti mahdollisuuksiensa mukaan.

opiskelijatyöntekijöiden tukirengas


EO:n palkkiotoimiset työntekijät ovat hengellisiä sekatyöläisiä. Tällä hetkellä EO:lla on yhdeksän palkkiotoimista työntekijää. Heillä on yhteinen tukirengas, joka tukee heidän työtään.

  • Connector.

    lähetysrengas


Evankeliset Opiskelijat haluavat olla mukana kertomassa evankeliumia kaikille kansoille. Tätä varten on perustettu EO:n oma lähetysrengas, jonka tarkoituksena on tukea Sleyn tekemää lähetystyötä ulkomailla.

Evankelisten Opiskelijoiden lähetysrengas tukee tällä hetkellä Marja Ochiengin työtä Keniassa, Kirsi Vimparin työtä Virossa sekä Nuotta-lehden Viron ja Venäjän sisarlehtien, Pluss-median ja Vybor-median, julkaisua.

vapaaehtoiseksi


Evankelisilla Opiskelijoilla on toimintaa kymmenellä eri paikkakunnalla Suomessa.

Ota rohkeasti yhteyttä oman paikkakuntasi opiskelijatyöntekijään ja kysele lisää. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

lahjoita eo:n hyväksi


Tämän päivän opiskelija rakentaa huomisen maailmaa. Kuitenkin juuri tämän ikäryhmän keskuudessa henkiset ja hengelliset vaikeudet ajassamme ovat kasvussa.

Miten saisimme nuoremme ja Suomemme uuteen nousuun? 
Lahjoita ja tarjoa turvallinen hengellinen koti opiskelijoille ja nuorille aikuisille 10 kaupungissa Helsingistä aina Rovaniemelle asti.