Raamattukurssi & EO-stipendi

Hae stipendiä raamattukurssille!

” Autuas se mies, joka — rakastaa Herran lakia ja tutkistelee hänen lakiansa päivät ja yöt! Hän on niinkuin istutettu puu vesiojain tykönä, joka antaa hedelmänsä ajallaan ja jonka lehti ei lakastu; ja kaikki, mitä hän tekee, menestyy.” —Psalmit 1:1—3

”Raamattukurssi antoi mahdollisuuden juurtua erityisellä tavalla Jumalan sanaan upeiden ihmisten ympäröimänä. Yhdessä tehtiin myös retkiä, pelailtiin, liikuttiin, laulettiin, saunottiin ja uitiin. Keidashetki arjen keskelle. Olen kuullut, että monelle kurssi on ollut elämässä käännekohta parempaan suuntaan. Sitä se oli myös minulle.”   –Niko

Seuraava 3 kk raamattukurssi järjestetään Karkun evankelisella opistolla 2.9.–29.11. 2024. Raamattukurssin aikana voit osallistua myös kuntovalmennukseen sekä psykologiseen vahvuusvalmennukseen tai vaikka opiskella kasvatus- ja aikuiskasvatustiedettä.

 

Evankeliset Opiskelijat tarjoaa jälleen perinteiseen tapaan mahdollisuuden hakea raamattukurssille stipendiä. Stipendin saaja saa raamattukurssin ilmaiseksi (arvo 1440 euroa eli 120 euroa/viikko, ei sisällä em. vapaavalintaisia valmennuksia ja koulutuksia ). Stipendi voidaan myös jakaa useamman hakijan kesken.

 

Jos olet kiinnostunut 3 kk raamattukurssin stipendistä, lähetä sähköpostia sunnuntaihin 30.6.2024 mennessä osoitteeseen aleksi.kuokkanen(at)sley.fi. Kerro lyhyesti itsestäsi ja siitä, miten olet ollut mukana EO:n ja Sleyn toiminnassa. Mainitse myös joku henkilö, joka voisi suositella sinua stipendin saajaksi.

 

Stipendipäätöksistä ilmoitetaan viimeistään elokuun 2024 alkupuolella. Mikäli stipendille ei määräaikaan mennessä ole hakijoita, voidaan se myöntää myös kurssin jo alettua.

 

HUOMAA, että sinun on haettava raamattukurssille normaalisti Karkun opiston sähköisen järjestelmän kautta ennen kuin haet stipendiä.

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://keokarkku.fi/linjat/raamattukurssi/

 

Ks. tästä raamattukurssin lyhyt esittely.

 

* Karkun opistolla järjestetään myös viiden päivän mittainen MINIRAAMATTUKURSSI 29.7.–2.8.2024. Jos elämäntilanteesi ei mahdollista pitkään raamattukurssiin, niin mieti vakavasti, pääsisitkö mukaan tälle lyhytkurssille! Ks. Miniraamattukurssista lisää, https://keokarkku.fi/leirit-ja-kurssit/lyhytkurssiminiraamattukurssi/