”Aloitin Evankelisissa opiskelijoissa käymisen, kun muutin uudelle paikkakunnalle opintojen perässä. En tiennyt evankelisesta liikkeestä mitään, mutta se ei menoa haitannut. Uusia ystävyyksiä on solmittu ja hauskaa on ollut. Tule sinäkin nauttimaan lämpimästä seurasta.”
    - Jukka

HEI

Ja tervetuloa Kokkolan Evankelisten opiskelijoiden ja Nuorten Aikuisten verkkosivulle. Sivuiltamme saat tiedon niin toiminnastamme, linkkivinkkejä hyödyllisiin sivuihin kuin tiedot keneen voit ottaa yhteyttä asioissa, koskee ne hengellistä turvaa, EO:n toimintaan liittyvää asiaa tai jotain muuta apua.

Teemaillat järjestetään maanantaisin kello 18.30 Sley:n tiloissa Kokkolassa osoitteessa: Kaarlelankatu 4. Viikkomessut järjestetään osoitteessa Läntinen kirkkokatu 17

Teemailtoihin voit vaikuttaa myös itse,

  • Osallistumalla iltojen toimintaan. Hartauden pitäminen, keittiöapulaisien ja musisoinnin muodossa esimerkiksi.
  • kertomalla meille, mistä aiheesta tai kenen esittämän haluaisit kuulla teemailtoja. Voit tulla kertomaan niitä vastuunkantajille EO-illoissa. Tai vaikka täyttämällä tämän lomakkeen.

Maanantaisten iltojen lisäksi järjestämme raamattupiiriä sekä  monenlaista vapaaehtois- ja virkistystoimintaa, johon jokaisen on helppo tulla mukaan.

Olet lämpimästi tervetullut!