afrikka-aktio.jpgEvankeliset Opiskelijat haluavat olla mukana kertomassa evankeliumia kaikille kansoille. Tätä varten on perustettu EO:n oma lähetysrengas, jonka tarkoituksena on tukea Sleyn tekemää lähetystyötä ulkomailla. Evankelisten Opiskelijoiden lähetysrengas tukee tällä hetkellä Marja Ochiengin työtä Keniassa, Kirsi Vimparin työtä Virossa  sekä Nuotta-lehden Viron ja Venäjän sisarlehtien, Pluss-median ja Vybor-median, julkaisua. Vuosittain järjestetään Sleyn lähetyskentälle kahden viikon aktiomatka

Evankelisten Opiskelijoiden teemailloissa kerrotaan lähetysrenkaan lähettien kuulumisia ja rukoillaan lähetyskohteiden puolesta. Taloudellista tukea kerätään kolehdin tai vapaaehtoisen kahvirahan ja erilaisten projektien avulla. Jokaisella EO:lla on oma vuosittainen kannatustavoitteensa, jonka saavuttamiseksi yhdessä ponnistellaan.

Evankelisten Opiskelijoiden lähetysrenkaaseen voivat kuulua myös yksittäiset henkilöt. Renkaan jäsenet saavat uutiskirjeissä tietoa läheteistä ja rukousaiheista sekä mahdollisuuden tukea työtä taloudellisesti omalla viitenumerolla. Iso osa lähetysrenkaan tuotosta tuleekin yksittäisten lahjoittajien kautta. Tule sinäkin mukaan!  

EO:n lähetyssihteeri Vuokko Jurvakainen
eo.lahetysrengas(at)gmail.com.