EO ruudulla ja etänä

 

EO-media tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan toimintaan etänä, omalta ruudulta, missä tahansa oletkin.

Eri paikkakuntien teemailtoihin voi kurkistaa striimattujen iltojen kautta, ja koronakevään 2020 aikana pidetyistä EO goes etä -illoista voit myös nauttia milloin tahansa YouTubessa. Evankelisten Opiskelijoiden videoblogi tarjoaa puolestaan välähdyksiä opiskelijaelämästä.

Tervetuloa mukaan!

Videoblogi


EO:n videoblogissa Juho Erkkilä pohtii elämää kristittynä opiskelijana Turussa ja Kokkolassa. Hyppää mukaan allaolevasta linkistä!

Opiskelijaillat netissä livenä


Jotkut EO-illat on mahdollista nähdä YouTubesta striimattuna. Näe ja koe uuden paikkakunnan EO-ilta etänä oman ruutusi kautta!

EO GOES ETÄ -ILLAT


Koronarajoitusten takia EO-illat siirtyivät kevään 2020 ajaksi YouTubeen ja muuntautuivat EO goes etä -illoiksi. Niistä voit käydä tankkaamassa hyvää opetusta milloin tahansa.

vaikea kysymys?


Onko sinulla vaikeita kysymyksiä uskonasioihin liittyen? Bible Toolboxista voit löytää kysymykseesi vastauksen! Tästä boksista tietoa uskonasioista löytyy myös muilla kielillä, kuten in english.

sanansaattaja-lehti


Mistä Suomen kristikansa puhuu? Mitä kuuluu, Suomen luterilainen evankeliumiyhdistys? Lue tuoreimpia uutisia ja nauti vahvaa raamattuopetusta Sanansaattaja-lehdestä.

Raamattu tutuksi


Raamattutuntemus ja Raamatusta opettaminen on aina ollut Sleyssä keskeistä. Nettisivuilta löydät kattavasti opetusta Raamatusta ja tapahtumakalenterista löydät oman alueesi raamattukurssit.