Syksyn 2023 pitkä raamattukurssi ja EO-stipendi

”Olin päättänyt jo hyvissä ajoin ennen valmistumista, että kun saan opinnot purkkiin, lähden Raamattukurssille hengähtämään. Hain ja sain koko kurssin kattavan EO-stipendin, joka helpotti elämää huomattavasti, kun ei tarvinnut esimerkiksi käydä töissä viikonloppuisin kurssin aikana. Sain kurssilta mitä olin tullut hakemaankin, eli stressitöntä arkea mukavien ihmisten seurassa Raamattuun syventyen. Kurssilla oppi joka päivä uutta ja oppitunneilla pääsi usein keskustelemaan ja kyselemään asioista, jotka mietityttivät. Vapaa-ajalla tehtiin kaikkea mukavaa, kuten saunottiin, uitiin, pelattiin pingistä ja sulkapalloa, käytiin kattomassa revontulia ja osallistuttiin myös välillä Tampereen ja pari kertaa Turunkin EO-iltoihin. Raamattukurssi oli ehdottomasti mun tähänastisen elämän parasta aikaa, sain elämääni ihania ihmisiä, joiden kanssa oli helppoa jatkaa syksyn jälkeen myös kevään kurssille. Yhteensä 6 kuukautta Raamattukursseilla antoi mulle paljon, opin ja oivalsin paljon uutta Raamatusta ja omasta uskosta, joka sai syventyä kurssilla kaikessa rauhassa. Jos sulla on mahdollisuus järjestää kolme kuukautta aikaa ja lähteä Raamattukurssille, se on parasta mitä voit tehdä!” (Varpu)

Seuraava pitkä, kolmen kuukauden mittainen raamattukurssi järjestetään Karkun evankelisella opistolla 4.9.-1.12.2023. Raamattukurssin aikana voit osallistua myös korkeatasoiseen henkiseen vahvuusvalmennukseen ja/tai fyysiseen kuntovalmennukseen. Kolmen kuukauden kurssi järjestetään joka syksy ja kevät, ja kursseilla luetaan eri kirjat Raamatusta eli on mahdollista pitää vaikka koko välivuosi Karkussa ja Raamatun parissa.

Evankeliset Opiskelijat tarjoaa jälleen perinteiseen tapaan mahdollisuuden hakea tälle ensi syksyn pitkälle raamattukurssille stipendiä. Stipendin saaja saa raamattukurssin ilmaiseksi (arvo n. 1000 euroa, ei sisällä kunto- tai vahvuusvalmennusta). Täysi EO-stipendi kattaa kaiken opetuksen, ruoan ja majoituksen. Stipendi voidaan myös jakaa useamman hakijan kesken. Huomaa, että opiskelijan on myös mahdollista hakea Kelalta opintotukea, joka ei vähennä tukikuukausia!

Jos olet kiinnostunut 3 kk raamattukurssin stipendistä, lähetä sähköpostia sunnuntaihin 20.8.2023 mennessä osoitteeseen aleksi.kuokkanen(at)sley.fi. Kerro lyhyesti itsestäsi ja siitä, miten olet ollut mukana EO:n ja Sleyn toiminnassa. Mainitse myös joku henkilö, joka voisi suositella sinua stipendin saajaksi.

Stipendipäätöksistä ilmoitetaan viimeistään 28.8.2023 alkavalla viikolla. Mikäli stipendille ei määräaikaan mennessä ole hakijoita, voidaan se myöntää myös kurssin jo alettua.

HUOMAA, että sinun on haettava syksyn kolmen kuukauden raamattukurssille normaalisti Karkun opiston sähköisen järjestelmän kautta ennen kuin haet stipendiä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://keokarkku.fi/linjat/raamattukurssi/

Ks. tästä  pitkän raamattukurssin lyhyt esittely.

* Karkun opistolla järjestetään myös viiden päivän mittainen Miniraamattukurssi 31.7.–4.8.2023. Jos elämäntilanteesi ei mahdollista pitkään raamattukurssiin, niin mieti vakavasti, pääsisitkö mukaan tälle lyhytkurssille! Ks. Miniraamattukurssista lisää, https://keokarkku.fi/leirit-ja-kurssit/lyhytkurssiminiraamattukurssi/